Сокоизстисквачка Philips HR1870/70 Avance Collection 900W, 2.5 L Преглед отблизо

Сокоизстисквачка Philips HR1870/70 Avance Collection 900W, 2.5 L

HR1870/70

Нов продукт

Сокоизстисквачката от колекцията Philips Avance изстисква всяка капка от плодовете и зеленчуците Ви, благодарение на концепцията с обърната цедка. С технологията QuickClean почистването на уреда никога не е било толкова лесно

Повече детайли

Техническо описание

Мощност (W)900

Повече информация

Максимално количество сок. Минимални грижи.


Направете 10% повече сок* и изплакнете, за да почистите!

 • Изцеждайте 10% повече сок

  Изцеждайте 10% повече сок

  Благодарение на иновативната система за изцеждане на сок с обърната цедка сокоизстисквачката изцежда всяка капка от плодовете и зеленчуците, създавайки фонтан от сок. Получавате до 10% повече сок в сравнение с водещата сокоизстисквачка от Philips, HR1861.

 • Изцежда до 2,5 литра сок наведнъж

  Изцежда до 2,5 литра сок наведнъж

  Благодарение на иновационната система за изцеждане на сок с обърната нагоре цедка, тази сокоизстисквачка изцежда до 10% повече сок*. А в зависимост от вида на плодовете и зеленчуците е възможно да приготвите до 2,5 литра сок наведнъж, без да изпразвате контейнера за плодова каша.

 • Без предварително нарязване благодарение на улея за подаване XXL

  Без предварително нарязване благодарение на улея за подаване XXL

  Свръхголемият 80-мм улей за подаване позволява да приготвяте сок дори от едри плодове и зеленчуци като ябълки, моркови и цвекло без предварително нарязване.

 • Приставка за цитрусов сок

  Приставка за цитрусов сок

  Благодарение на приставката за цитрусов сок можете да правите пресен домашен портокалов сок всеки ден. Въртящата се система използва оптимална скорост, за да ви помогне за бързо и лесно изстискване на сок. Не е необходима повече сила на натиск.

 • Технология QuickClean с полирана цедка

  Технология QuickClean с полирана цедка

  Сокоизстисквачката Philips е проектирана за лесно почистване благодарение на технологията QuickClean. Почистването вече е толкова лесно, колкото изплакването, благодарение на функцията за предварително почистване и полираната цедка QuickClean.

 • Функцията за предварително почистване изплаква нежеланите влакна

  Функцията за предварително почистване изплаква нежеланите влакна

  Сокоизстисквачката Philips е първата на пазара с центрофуга с функция за предварително почистване. Като налеете вода в буталото, създавате воден фонтан в уреда, който отмива нежеланите влакна от капака и улеснява почистването на цедката.

 • Почиствайте лесно влакната от цедката с гладка повърхност

  Почиствайте лесно влакната от цедката с гладка повърхност

  Много влакна от плодовата каша запушват стандартната цедка, което значително затруднява почистването й. Това не е така при полираната цедка QuickClean на сокоизстисквачката Philips, тъй като всичките й повърхности са гладки. След предварително почистване можете лесно да почистите останалите влакна със стандартна кухненска четка. Цялата сокоизстисквачка вече може да се почисти за минута!

 • Цялата плодова каша, събрана на едно място, за лесно изхвърляне

  Цялата плодова каша, събрана на едно място, за лесно изхвърляне

  Цялата плодова каша се събира само там, където трябва – в контейнера за плодова каша на вашата сокоизстисквачка Philips. А това означава, че вече няма да я почиствате от други части на уреда, например капака. Заоблената конструкция и гладките повърхности без ъгли и процепи позволяват да достигнете лесно плодовата каша и много по-лесно да почистите контейнера.

 • Всички части са подходящи за съдомиялна

  Всички части са подходящи за съдомиялна

  Всички подвижни детайли могат да бъдат почиствани в съдомиялна машина.

 • Спиране на прокапването, за да не капе сок

  Спиране на прокапването, за да не капе сок

  Когато е активирана, системата за спиране на прокапването ще предотврати прокапването на сокоизстисквачката. Улеят на системата за спиране на прокапването е много лесен за почистване, тъй като е разглобяем и е направен от материали, подходящи за съдомиялна машина. С едно просто движение вие предотвратявате прокапването на сока и поддържате плота чист.

 • 2 скорости за меки и твърди плодове и зеленчуци

  2 скорости за меки и твърди плодове и зеленчуци
 • Бързо и лесно сглобяване на всички части

  Бързо и лесно сглобяване на всички части
 • Изцежда и най-твърдите продукти – 900 W

  Изцежда и най-твърдите продукти с мощния 900-ватов мотор.

Отзиви

Все още няма отзиви от клиенти.

Напишете отзив

Сокоизстисквачка Philips HR1870/70 Avance Collection 900W, 2.5 L

Сокоизстисквачка Philips HR1870/70 Avance Collection 900W, 2.5 L

Сокоизстисквачката от колекцията Philips Avance изстисква всяка капка от плодовете и зеленчуците Ви, благодарение на концепцията с обърната цедка. С технологията QuickClean почистването на уреда никога не е било толкова лесно